Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

SRETNA I USPJEŠNA 2015.!

Korisnička ocjena:  / 6

 

Kraj je 2014. godine. Vrijeme za promišljanje o postignutom u protekloj godini, za sabiranje rezultata i planiranje ciljeva.

U mnogo čemu djelatnici i polaznici Centra za autizam bili su vrijedni i predani. Dio nastojanja i zalaganja uspješno su pokazali na božićnoj priredbi i podijelili s uzvanicima radost zajedništva i stvaranja. I tom se prigodom moglo vidjeti da su prostori u kojima provodimo programe uređivani tijekom godine koja je upravo na izmaku, da bolje izgledaju i ugodniji su za boravak. Naravno da imamo još planova u vezi s poboljšanjem prostornih uvjeta i da ćemo se potruditi ostvariti ih.

Mnogi su nas ovih dana darivali: roditelji naših učenika i odraslih polaznika; prijatelji novi i stari, ali svi dragi; poslovni partneri; susjedi; članovi udruga. Svima im želim zahvaliti na  susretljivosti, pažnji i brizi, posebno na vremenu koje su podijelili s nama.

Na samom početku nove godine 2015. od srca želim mnogo sreće, zdravlja, zajedništva i plodotvorne suradnje svim učenicima i odraslim polaznicima, njihovim roditeljima i drugim članovima obitelji kao i svim  djelatnicima Centra za autizam.

Najbolje želje upućujem i djelatnicima Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta  kao i predstavnicima Grada Zagreba koji su zaduženi za Centar za autizam i od kojih svi očekujemo u 2015. godini  još i veći angažman i potporu kako bi skrb o osobama s autizmom bila kvalitetnija i učinkovitija.

Vjerujem da će ovo biti godina u kojoj će mnogi odgovorni u društvu promišljati kako više učiniti za osobe s autizmom i njihove obitelji ne samo u Centru za autizam već u cijeloj Republici Hrvatskoj i kako im pružiti veću podršku da budu dio zajednice.

Neka božićno vrijeme traje u našim srcima i svojom blagošću i dobrotom nadahnjuje sve nas da jedni za druge činimo više. Posebno želim da svi mi koji radimo u Centru za autizam u poslu damo najbolje od sebe kako bismo na kraju iduće godine u srcu osjećali mir i ponos da smo učinili baš sve što smo mogli.

Sretna i uspješna nova godina 2015. svima! 


Žarka Klopotan,

ravnateljica Centra za autizam

Novi broj časopisa "Autizam"

Korisnička ocjena:  / 1

 

Izašao je ovogodišnji broj časopisa Autizam s brojnim temama i zanimljivostima. Sve upite i informacije o narudžbama časopisa možete dobiti na e-mail adresu uredništva casopis@autizam.hr.

Nova informatička oprema za Centar za autizam

Korisnička ocjena:  / 2

Na koji način se provodi osuvremenjavanje informatičke opreme u Predškolskom odjelu zagrebačkog Centra za autizam te zbog čega je informatička tehnologija korisna našim učenicima s poremećajima iz autističnog spektra, možete vidjeti u OVOM kratkom prilogu na stranicama HRT-a.

 

IZVJEŠĆE O DONACIJI TABLETA UDRUGE ZA AUTIZAM HRVATSKE CENTRU ZA AUTIZAM

Korisnička ocjena:  / 3

   Udruga za autizam Hrvatske je tijekom ljeta donirala Centru za autizam u Zagrebu 10 tableta. Ova donacija sastavni je dio projekta „Osobni komunikatori za djecu / osobe s autizmom“ kojeg je odobrio i sufinancira Grad Zagreb kroz natječaj za ostvarivanje financijske potpore za programe/projekte od interesa za Grad Zagreb socijalnog i humanitarnog značenja za unapređivanje kvalitete života osoba s invaliditetom iz proračuna Grada Zagreba za 2014.

Centar za autizam ovaj projekt provodi u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva koji je razvio softver primjeren za edukativni rad s djecom s autizmom kao i softver za korištenje tableta kao komunikatora. Donirani tableti namijenjeni su svim dobnim skupinama korisnika Centra. Ova nova komunikacijska sredstva osuvremenjuju  tehnologije poučavanja.

U pripremi je interna edukativna radionica namijenjena stručnjacima Centra. U planu je i edukativna radionica za roditelje.

Poziv na završnu priredbu

Korisnička ocjena:  / 0

 

centar za autizam

Zagreb

 

 P O Z I V N I C A

      Poštovani,

Čast nam je pozvati Vas na završnu školsku priredbu

i izložbu učeničkih radova,

koja će se održati u utorak 10.lipnja 2014. god.

  s početkom u 10,30 sati na lokaciji  Ljevakovićeva 30a

(ulaz iz Vile Velebita bb, pored O.š.Vjenceslav Novak)

 

Veselimo   s e   V a š e m  d o l a s k u !

 

v.d. ravnateljica: 
Žarka Klopotan,dipl.defektolog 

3869747
DanasDanas4273
JučerJučer5764
Ovaj mjesecOvaj mjesec10036
Najviše 03-22-2020 : 6840
3Dot235Dot74Dot184
Logirani Korisnici 0
Gosti 57