Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Međužupanijski turnir u nogometu

Korisnička ocjena:  / 0

U Centru za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici, a pod pokroviteljstvom Specijalne Olimpijade Hrvatske održano je 5.10.2017. Međužupanijsko natjecanje u nogometu. Nastupile su ekipe centara i udruga iz Zagrebačke, Krapinsko-zagorske. Međimurske, Požeške županije, te grada Zagreba.

Centar za autizam nastupio je sa sedmeročlanom miješanom ekipom učenika i učenica iz Programa intelektualnih teškoća (Sontag M., Pilija I., Bunjački K., Tošić R., Pilija G., Bunjački E., Pilija L.) i trenericom Andrijano Đumlan-Cetin. U svojoj grupi osvojili su  četvrto mjesto. Izabran je i najbolji igrač turnira učenik Centra za odgojn i obrazovanje iz Zajezde.

Opširnije:Međužupanijski turnir u nogometu

Prvenstvo Hrvatske u odbojci

Korisnička ocjena:  / 0

Prvenstvo Hrvatske u odbojci u organizaciji Specijalne Olimpijade Hrvatske održano je 2.10.2017. Na vanjskim sportskim terenima Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac. Nastupilo je osam ekipa centara i udruga iz Hrvatske.Ekipu Centra za autizam je činilo šest učenika i učenica  razreda i odgojno obrazovnih skupina Programa intelektualnih teškoća (Pilija L., Pilija I., Sontag M., Pilija G, Bunjački K, Bunjački E.). Natjecali su se u III grupi i osvojili treće mjesto. Na kraju je održana i egzibicijska utakmica sastavljena od najboljih članova svih ekipa koje su sudjelovale. Trener ekipe je bila Andrijana Đumlan- Cetin, prof.TZK.

Opširnije:Prvenstvo Hrvatske u odbojci

Prijateljska odbojkaška utakmica s COO Tuškanac,podružnica Gornje Prekrižje

Korisnička ocjena:  / 1

U školskoj sportskoj dvorani Centra za autizam Zagreb, Ljevakovićeva 30a odigrana je 17.5.2017. prijateljska odbojkaška utakmica. Učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac, podružnica Gornje Prekrižje u pratnji prof, kineziologa Dragana Devića i pedagoginje Jasenke Lovrić, pobijedili su u setovima 15:8, 15:7 učenike Programa intelektualnih teškoća Centra za autizam koje je vodila Andrijana Đumlan-Cetin, prof. kineziolog. U gledalištu punom učenika korisnika centra vladala je prava navijačka atmosfera.
Nakon pravog derbija učenici su razgledali školu, te se družili zajednički uz sok i slatkiše.

Opširnije:Prijateljska odbojkaška utakmica s COO Tuškanac,podružnica Gornje Prekrižje

6. Prvenstvo Hrvatske u trčanju na krpljama

Korisnička ocjena:  / 2

6. Prvenstvo Hrvatske u trčanju na krpljama održalo se 09. i 10. veljače 2017. god u Delnicama, za muškarce i žene u disciplini trčanja na krpljama na 100 metara.

Organizator natjecanja bio je Sportsko društvo Specijalni športovi "Luč" uz pokroviteljstvo Specijalne olimpijade Hrvatske.

Sudjelovalo je 56 natjecatelja iz 14 centara. Ekipa Centra za autizam SŠD "Krug" učestvovala je sa četiri sportaša: pod vodstvom trenera Sandre Jadrijević i Nensi Oštrić, prof kineziologa.

Svi sportaši ostvarili su odlične rezultate:

Program intelektualnih teškoća;

1. mjesto Ivan Pilija        - zlatna medalja

2. mjesto Tea Sudarić    - srebrna medalja

4. mjesto Katarina Bunjački

 

Program Autizam - odrasli

3. mjesto Predrag Bojčić  - brončana medalja

 

Opširnije:6. Prvenstvo Hrvatske u trčanju na krpljama

Državno prvenstvo ŠSD Republike Hrvatske u Poreču

Korisnička ocjena:  / 2

Ekipa ŠSD "Krug" sudjelovala je na  Državnom prvenstvu ŠSD Republike Hrvatske u Poreču od 01.-03- svibnja 2016. Hrvatski školski sportski savez bio je organizator natjecanja pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta

Sudionici natjecanja bili su 35 osnovnih škola, centara i srednjih strukovnih škola.

Sudjelovanje na Državnom prvenstvu veliko je postignuće za svakog učenika.

Dokaz je to da su članovi ekipe svojom sposobnošću, znanjem i vještinama postigli najbolje rezultate. Činjenica da smo bili dio ove uzbudljive sportske priredbe čini nas ponosnima, jačima i spremnijima za naše daljnje životne korake.

Natjecatelji ŠSD "Krug" (Programa intelektualnih teškoća) natjecali su se u atletici i plivanju i osvojili:

 

ATLETIKA
--------------------
SKOK U DALJ

3. mjesto    KATARINA BUNJAČKI

6. mjesto    LUCIJA PILIJA

12. mjesto  ANDREJ MIKLEC

 

BACANJA LIT mlađi loptica Ž

5, mjesto KATARINA BUNJAČKI

8. mjesto LUCIJA PILIJA

 

TRČANJA UIT stariji 60 m M

20. mjesto ANDREJ MIKLEC

TRENER:Jadrijević Sandra,prof. kineziolog

 

PLIVANJE
------------------
25m  PRSNO LIT M mlađi

3.mjesto OSMANOVIĆ OHRAN

25m PRSNO LIT  Ž mlađe

1.mjesto PILIJA DAVORKA

25m PRSNO UIT Ž starije

2.mjesto  GLASNOVIĆ VALENTINA

25m LEĐNO LIT M mlađi

1. mjesto OSMANOVIĆ OHRAN

TRENER:Đumlan-Cetin Andrijana,prof. kineziolog

Čestitke ekipi ŠSD "Krug" na osvojenim medaljama i pobjedničkom postolju.

Opširnije:Državno prvenstvo ŠSD Republike Hrvatske u Poreču

4220448
DanasDanas1048
JučerJučer2776
Ovaj mjesecOvaj mjesec12461
Najviše 05-29-2020 : 6158
18Dot204Dot227Dot117
Logirani Korisnici 0
Gosti 37