Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

kutak za roditelje

Korisnička ocjena:  / 4

- mjesto gdje ćete biti obavještavani o aktivnostima roditelja, roditeljskim sastancima i slično...


GRUPA PODRŠKE I INTERAKTIVNE RADIONICE ZA RODITELJE

Dragi roditelji!

Možda ste već umorni od isprobavanja raznih tehnika, metoda I pristupa kako biste pomogli svom djetetu na putu odrastanja. Možda ste iscrpljeni zdravstveno, financijski I emocionalno. Vjerojatno osim svog djeteta s teškoćama imate brojne druge obaveze, a možda i druge članove obitelji koji Vas trebaju. U želji da budete što efikasniji I bolji roditelj,  možda ne želite „gubiti vrijeme“ na sebe.

 

Što znači biti dobar roditelj? To je onaj roditelj kojem je – dobro. Vrijeme uloženo u svrhu vlastite emocionalne dobrobiti, najbolje je uloženo vrijeme, jer svom djetetu pružate – sebe.

Pozivate se da prisustvujete ciklusu tematskih radionica vezanih za izazove odgajanja djeteta s teškoćama, te da se uključite u grupu podrške.

 

IRRA – zadnjih osam godina u Centru za autizam kontinuirano se odvijaju interaktivne radionice roditelja.
Susreti roditelja odvijaju se 2x mjesečno u trajanju od 2 sata. Radionice su namijenjene roditeljima djece s poteškoćama iz spectra autizma, kao i roditeljima djece s intelektualnim teškoćama.

IRRA je ujedno i grupa potpore u kojoj se učenje ne odvija samo na razini informacije, većina iskustvenim i doživljajnim razinama.

Tko je pozvan?
- roditelji koji žele učiti o sebi i svom djetetu na nov način u opuštenom I podržavajućem okružju
- ostali zainteresirani

Gdje?
- Ljevakovićeva 30, na prvom katu, učionica br. 12.

Kada?
- Svakog drugog ponedjeljka u 17 sati
- (skupljanje sudionika i druženje počinje već od 16,30)

 

Dođite, upoznajte ostale roditelje, izmijenite iskustva, vidite da li je to za Vas.

Voditelj: Spomenka Kolak, prof. defektolog, psihoterapeut grupni analitičar

Imate li bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte na spokolak@gmail.com ili 098 192 7054

 


Ustrojstvo vijeća roditelja Centra za autizam

Vijeće roditelja Centra za autizam Zagreb ustrojeno je radi zastupanja i ostvarivanja interesa učenika i korisnika te povezivanja s društvenom sredinom. Sastavljeno je od predstavnika roditelja odnosno skrbnika razrednog odjela i odgojno-obrazovnih i rehabilitacijskih skupina svih programa Centra.

 


 

2956458
DanasDanas31
JučerJučer5664
Ovaj mjesecOvaj mjesec91050
Najviše 10-03-2019 : 5995
34Dot204Dot173Dot45
Logirani Korisnici 0
Gosti 53