Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Odlazak na koncert u Lisinski

Korisnička ocjena:  / 14

Hrvatska glazbena mladež pozvala nas je na koncert 13.12.2014.„Hrvatska božićna priča – pjevajte s nama“. Krenuli smo sa svih lokacija javnim prijevozom i na ovom koncertu sudjelovao nas je veći broj iako je bila subota. Uz zbor i orkestar HRT-a prisjetili smo se tradicionalnih božićnih pjesama. Zahvaljujemo se Hrvatskoj glazbenoj mladeži koja nas je darovala ulaznicama i unijela duh Božića u naša srca. 

Opširnije:Odlazak na koncert u Lisinski

Sv. Nikola

Korisnička ocjena:  / 10

Blagdan Sv. Nikole je važan korisnicima Centra. Ne samo da podržavamo staru hrvatsku tradiciju, već i glumimo jednostavne uloge Sv. Nikole i krampusa, učimo se išćekivanju, postavljanju i odgovaranju na pitanja. Osim što je takva situacija posebno motivirajuća za međusobnu komunikaciju, zatjeva i samoprocjenu vlastitog ponašanja: Jesi li bio dobar? Da li si zaslužio dar ili šibu? Svi se mi veselimo kada nešto dobijemo, pa makar bombon od Sv. Nikole. A tko ne bi uživao u mirisu štrudle iz pećnice? Volimo se zabavljati i počastiti i svaka takva prigoda je dobrodošla. 

Opširnije:Sv. Nikola

Božićni Tin-express

Korisnička ocjena:  / 13

Ove godine smo po prvi put imali priliku otići na Tin express povodom Svjetskog dana osoba s invaliditetom. Rijetko imamo priliku voziti se vlakom pa je to bio poseban doživljaj. A posebno nas je razveselilo što smo imali priliku na jednom mjestu vidjeti i razgovarati i sa Sv. Nikolom i sa Djedom Božićnjakom. Lijepo su nas počastili i darivali. Kao što možete vidjeti na slikama, osmijeh nam nije silazio s lica. Od srca zahvaljujemo Gradu Zagrebu i Hrvatskim željeznicama na našim osmijesima. 

Opširnije:Božićni Tin-express

Posjete Muzeju za umjetnost i obrt

Korisnička ocjena:  / 14

Posredstvom Centra mladih Ribnjak pozvani smo na sudjelovanje u radionicama Muzeja za umjetnost i obrt. Prva radionica se odnosila na Izložbu Guerchinovih slika. Razgledali smo izložbu vođeni od strane edukacijskog voditelja MUO cij. gđe Maline Zuccom Martić i sudjelovali u prigodnoj radionici crtanja pejzaža i portreta. Drugi posjet odnosio se na razgledavanje dijela stalnog postava MUO, a sljedeći koji se planira je izložbe vezana uz dizajn. Nadamo se da ćemo redovito dolaziti na ove radionice i razvijati nove vještine te postupno razgledati cijeli  stalni postav muzeja. Ne manje važno je da uživamo i u vožnji javnim prijevozom do muzeja i nazad.

Opširnije:Posjete Muzeju za umjetnost i obrt

Eko-etno sajam u Dubravi

Korisnička ocjena:  / 10

Narodno sveučilište Dubrava svake godine organizira Eko-etno sajam u Dubravi tijekom vikenda u listopadu. Tako smo u subotu 18. listopada sudjelovali na ovoj manifestaciji. Razgledali smo sajam, družili se s organizatorima, a onda se i priključili maloj likovnoj radionici. Zahvaljujemo Narodnom sveučilištu u Dubravi koji je stalan partner našeg Centra, a posebno gđi Maji Marohnić, višoj stručnoj suradnici za programe akcija i manifestacija što nas redovito uključuje u ove sadržaje.

Opširnije:Eko-etno sajam u Dubravi

3673476
DanasDanas786
JučerJučer5705
Ovaj mjesecOvaj mjesec100000
Najviše 02-17-2020 : 6075
3Dot226Dot122Dot74
Logirani Korisnici 0
Gosti 43