Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

SVJETSKI DAN SVIJESTI O AUTIZMU 2018.

Korisnička ocjena:  / 0

Kao i svake godine, odrasli korisnici bili su prisutni na centralnom obilježavanju Svjetskog dana svijesti o autizmu. Ove godine smo bili na Cvjetnom trgu, odnosno na početku Bogovićeve ulice. S nama je bilo i nekoliko naših dragi majki i vjerna ambasadorica Ivanka Boljkovac. Neki su se uspjeli i slikati s gradonačelnikom. Jak vjetar nam je malo pokvario doživljaj.

Opširnije:SVJETSKI DAN SVIJESTI O AUTIZMU 2018.

SURADNJA S MUZEJOM GRADA ZAGREBA

Korisnička ocjena:  / 0

Korisnici iz Programa za odrasle osobe s autizmom više puta su bili u posjetu Muzeju Grada Zagreba, no ovog proljeća smo uspostavili stalnu suradnju i periodično dolazimo na radionice koje Muzej priprema za nas i obilazimo dio postava. Prvu radionicu koju smo imali odnosila se na prepoznavanje znamenitosti Gradeca i Kaptola. A na drugoj radionici smo ukrašavali pisanice simbolima Grada Zagreba. Zahvaljujemo se na suradnji.

Opširnije:SURADNJA S MUZEJOM GRADA ZAGREBA

USKRSNE RADIONICE 2018.

Korisnička ocjena:  / 0

16. ožujka smo u Knjižnici M2 izrađivali kolaže kokica od pripremljenih elemenata. Kokicama smo ukrasili naše panoe.

Muzej za umjetnost i obrt smo posjetili 20. ožujka i ovdje šarama popunjavali papirnate oblike pisanica koje su potom nalijepljene na plakat. Kao i uvijek, obišli smo dio postava muzeja.

24.3. bili smo na radionici u Narodnom sveučilištu Dubrava i izrađivali male uskrsne košarice. Radionica Zvečka je tom prilikom izložila svoje radove na Uskrsnom sajmu.

U Etnografskom muzeju ove godine smo po prvi put oslikavali jaja crtanjem voskom. Bilo je to izazov i za korisnike i za asistente. Ali pisanice su izvrsno ispale. Neki su bojali i velike drvene pisanice. Radionica je održana 28. ožujka.

Opširnije:USKRSNE RADIONICE 2018.

USKRS 2018.

Korisnička ocjena:  / 0

Uskrsno jutro uvijek je posebno i svečano u našim životnim zajednicama. Naši domovi mirišu primamljivim mirisima. Svima nije lako pričekati slikanje, a nije ni lako odlučiti se od kuda krenuti. Poslije obilnog doručka dobro je prošetati. Korisnici iz Dvora su usprkos prijetećim oblacima prošetali do Katedrale.

Opširnije:USKRS 2018.

USKRS U ZVEČKI

Korisnička ocjena:  / 0

Dečki u Zvečki su vrlo ozbiljno ušli u pripreme za proslavu Uskrsa. Pekli su kolače, bojali su jaja i izradili predivne uskrsne ukrase. Svaka pohvala ekipi iz Zvečke.

Opširnije:USKRS U ZVEČKI

3876396
DanasDanas4845
JučerJučer6077
Ovaj mjesecOvaj mjesec16685
Najviše 03-22-2020 : 6840
3Dot235Dot30Dot155
Logirani Korisnici 0
Gosti 63