Prijatelji i Partneri
"Život je ono što ti se događa dok ti radiš planove za život."
John Lennon

PROSLAVA DANA JESENI U STACIONARU CZA

Korisnička ocjena:  / 0


Dana 27.9.2017. obilježili smo dane jeseni u Programu odraslih osoba Centra za autizam. Uz voće, kolače i sokove okupili smo kkorisnike iz radno-odgojnih skupina i njihove voditelje i asistente. Ugodno smo proveli jutro uživajući u jesenskim plodovima.

POSJET ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Korisnička ocjena:  / 1

9. travnja nekoliko korisnika iz Jelkovca 2 posjetilo je Arheološki muzej. Tamo su se susreli s učenicima iz programa IT i pridružili im se na radionici koja je bila dogovorena za njih. Bilo im je super i lijepo su se družili, a ovaj slučajan susret potvrđuje ¨da je svijet mali".

Opširnije:POSJET ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Posjet zoološkom vrtu

Korisnička ocjena:  / 2

Prekrasan sunčani četvrtak, 25.05.2017. korisnici druge životne zajednice CZA i dvoje prijatelja iz druge dvije životne zajednice zajedno sa djelatnicama i studentima Zdravstvenog veleučilišta - smjera radne terapije posjetili su ZOO vrt koji je uz park Maksimir naše omiljeno mjesto za opuštanje i razonodu u jesen i proljeće. Opet smo se prisjetili brojnih životinje sa gotovo svih kontinenata. Bilo je jako lijepo uživati u raznolikoj prirodi. Ovim putem željeli bi zahvaliti za donaciju ulaznica ravnatelju Zoološkog vrta grada Zagreba, gospodinu Damiru Skoku.

Opširnije:Posjet zoološkom vrtu

IZLET KORISNIKA IZ POTKOVE

Korisnička ocjena:  / 2

18. svibnja dio korisnika radionice Potkova bio je na izletu. Posjetili smo seosko imanje obitelji Šimunović. Vlasnik nas je vozio traktorom u obilazak imanja, pokazao nam zasijana polja pšenice te nas je u obližnjoj šumi upoznao sa vrstama drveća.

Opširnije:IZLET KORISNIKA IZ POTKOVE

Galerija Slika i Radova

0947034
DanasDanas277
JučerJučer1120
Ovaj mjesecOvaj mjesec24217
Najviše 10-12-2017 : 1811
54Dot92Dot141Dot211
Logirani Korisnici 0
Gosti 34

Radovi učenika