aktivnost odrasli

Blagdanski ugođaji tijekom veljače

Životna zajednica Jelkovec 2 je tijekom veljače bila u posjeti Gradskom kazalištu Trešnja na prekrasnoj izvedbi moderne bajke Crvenkapica zanimljive izvedbe za svaku životnu dob. Predstava je obogaćena velikim brojem iznenađenja i jako je pozitivno dojmila nas gledatelje. Zahvaljujemo ovim putem službi marketinga Gradskog kazališta Trešnja na donaciji karata za našu zajednicu.

Proslavili smo Markov rođendan.

U prekrasnoj šetnji Samoborskim ulicama u Slobodnoj fašničkoj republici uz ukusne krafne osjetili smo blagdansko ozračje.

Knjižnica Jelkovec nam je ustupila prostor multimedijalne dvorane kako bi sa našim prijateljima iz druge dvije životne zajednice, Centra za rehabilitaciju Stančić i Udruge za autizam obilježili fašničko vrijeme. Gospodin Denis Kovač, raspjevani knjižničar uveseljavao nas je prekrasnim skladbama, častili smo se sokovima i kavom, grickalicama i naravno krafnama. Zahvaljujemo Knjižnici Jelkovec!

Opširnije:Blagdanski ugođaji tijekom veljače 

ODRASLI KORISNICI SU PODRŽALI GOSP. BUDU

 

24. veljače korisnici Dvorničićeve i Jelkovca 2 te Ivanka iz stacionara, bili su na Sajmu nautike gdje je gospodin Šobot ronio na dah kako bi potukao svjetski rekord ali i privukao pažnju na potrebe i prava osoba s autizmom. Mi smo ga došli podržati. Koliko smo bili zabrinuti, toliko i puni nade da će uspjeti. I uspio je, nitko nije bio sretniji od nas. Čestitamo Vam gosp. Buda i zahvaljujemo se na Vašem činu.

Opširnije:ODRASLI KORISNICI SU PODRŽALI GOSP. BUDU

ČISTAČI SNIJEGA


Dugo smo čekali prvi snijeg, a sada ga treba čistiti. Naši dečki to rade sistematično i kvalitetno. A usput nastane i krasan snjegović, naravno uz pomoć likovnog terapeuta, naše Anite.

Opširnije:ČISTAČI SNIJEGA

SNJEŽNA ŠETNJA


Svaka šetnja donese neku radost. A snježna šetnja je poseban doživljaj. Snijeg škripi pod našim čizmama, ostaju tragovi za nama, snijeg je hladan i mokar… puno toga ima za doživjeti. A u društvu Dinke i Nensi uvijek je veselo.

Opširnije:SNJEŽNA ŠETNJA

U POTRAZI ZA ZIMOM

Kako smo dugo čekali prvi snijeg, 19. veljače krenuli smo ga potražiti na Medvjednici. I vrlo brzo ga našli. Prava zimska idila. Malo smo pješačili, malo se spuštali sanjkama, a onda se okrijepili u Puntijarki. Bilo nam je za 5.

Opširnije:U POTRAZI ZA ZIMOM

1122794
DanasDanas783
JučerJučer1452
Ovaj mjesecOvaj mjesec20971
Najviše 01-29-2018 : 2245
54Dot81Dot238Dot157
Logirani Korisnici 0
Gosti 21