Prijatelji i Partneri
"Ne budite skromni, niste toliko uspješni."
Golda Meir

POSJET ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Korisnička ocjena:  / 1

9. travnja nekoliko korisnika iz Jelkovca 2 posjetilo je Arheološki muzej. Tamo su se susreli s učenicima iz programa IT i pridružili im se na radionici koja je bila dogovorena za njih. Bilo im je super i lijepo su se družili, a ovaj slučajan susret potvrđuje ¨da je svijet mali".

Opširnije:POSJET ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Posjet zoološkom vrtu

Korisnička ocjena:  / 2

Prekrasan sunčani četvrtak, 25.05.2017. korisnici druge životne zajednice CZA i dvoje prijatelja iz druge dvije životne zajednice zajedno sa djelatnicama i studentima Zdravstvenog veleučilišta - smjera radne terapije posjetili su ZOO vrt koji je uz park Maksimir naše omiljeno mjesto za opuštanje i razonodu u jesen i proljeće. Opet smo se prisjetili brojnih životinje sa gotovo svih kontinenata. Bilo je jako lijepo uživati u raznolikoj prirodi. Ovim putem željeli bi zahvaliti za donaciju ulaznica ravnatelju Zoološkog vrta grada Zagreba, gospodinu Damiru Skoku.

Opširnije:Posjet zoološkom vrtu

IZLET KORISNIKA IZ POTKOVE

Korisnička ocjena:  / 2

18. svibnja dio korisnika radionice Potkova bio je na izletu. Posjetili smo seosko imanje obitelji Šimunović. Vlasnik nas je vozio traktorom u obilazak imanja, pokazao nam zasijana polja pšenice te nas je u obližnjoj šumi upoznao sa vrstama drveća.

Opširnije:IZLET KORISNIKA IZ POTKOVE

STUDENTI IZ BRISTOLA U POTKOVI

Korisnička ocjena:  / 2

Kao i svake godine, dva tjedna smo se družili sa studentima Zdravstvenog veleučilišta zapadne Engleske. Iako postoje jezične barijere, svi govore isti univerzalni neverbalni jezik, pa je druženje uvijek ugodno i lijepo iskustvo.

Nekoliko sličica dvotjednog druženja sa engleskim studentima

Opširnije:STUDENTI IZ BRISTOLA U POTKOVI

Galerija Slika i Radova

0869525
DanasDanas804
JučerJučer1136
Ovaj mjesecOvaj mjesec19778
Najviše 06-28-2017 : 1917
107Dot22Dot83Dot0
Logirani Korisnici 0
Gosti 44

Radovi učenika