Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Sv. Misa – Božić 2017.

Korisnička ocjena:  / 4

Svetu misu uoči Božića predvodio je, za nas uvijek rado viđen gost, vlč. Ivan Valentić iz naše matične župe Svetog Ivana XXIII., pape. Prije Svete Mise organizirana je božićna Sveta ispovijed za naše učenike.

Učenici i učitelji sudjelovali su u pripremi oltara, čitanju, pjesmi, propovijedi i popričesnoj molitvi.

Radosno smo proslavili dolazak malog Isusa, te se pripremili kroz Euharistijsko slavlje za nadolazeće blagdane. 

Opširnije:Sv. Misa – Božić 2017.

POSJETA UČENIKA VII.GIMNAZIJE

Korisnička ocjena:  / 5

Dvoje učenika VII gimnazije, Maristela i Dan, posjetili su naš Odjel, 1. prosinca u poslijepodnevnim satima i prisustvovali nastavi produženog stručnog postupka, pod vodstvom učiteljice Spomenke Kolak.

Ideja da posjete naše učenike, rodila se na njihovom satu vjeronauka tijekom razgovora o tome koga bi mogli obradovati svojim dolaskom i druženjem. Tako su naši simpatični i vrijedni maturanti izrađivali maštovite adventske vjenčiće zajedno s čenicima i učiteljicama Odjela intelektualnih teškoća.

Hvala dragim gostima na druženju i slatkišima!

Opširnije:POSJETA UČENIKA VII.GIMNAZIJE 

SURADNJA S OŠ “MATIJE GUPCA“-MEĐUNARODNI ODJEL

Korisnička ocjena:  / 4

I ove godine, 30.11.2017.,  ugostili smo učenike Međunarodnog odjela OŠ „Matije Gupca“ .

Goste  smo upoznali  s radom naših učenika i naše škole. Kako nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, organizirali smo zajedničke radionice izrade ukrasa za bor, a da  bi se bolje upoznali i bolje razumjeli organizirana je i komunikacijska radionica, koju je vodila učiteljica Spomenka Kolak. Radionicu izrade kuglica od filcane vune vodila je učiteljica Ljubica Bačeković, a kreativnu radionicu izrade ukrasnih borića učiteljica likovne kulture Stanka Pinjuh.

Učenici OŠ „Matije Gupca“ organizirali su za naše učenike dvije jezične radionice:

- Engleski jezik i

- Kineski jezik.

Na radionici kineskog jezika, osim što su učenici savladavali osnovne rijeći, nama teškoga kineskog jezika, mogli su čuti i mali dio najvećih kineskih zanimljivosti, ali isto tako i kušati jedno od tradicionalnih kineskih jela koje nam je pripremio sam učenik-predavač.

Uz rad sklopila su se i nova prijateljstva, tako da je rastanak od novih prijatelja bio težak, ali dogovoren je novi susret u njihovoj školi tako da će se prijatelji moći ponovo vidjeti. 

Opširnije:SURADNJA S OŠ “MATIJE GUPCA“-MEĐUNARODNI ODJEL

HODOČAŠĆE SV. JOSIPU U KARLOVAC

Korisnička ocjena:  / 5

U sklopu nastave Katoličkog vjeronauka ovaj mjesec učenici Odjela osnovnog školovanja učenika s intelektualnim teškoćama i programa odraslih osoba s intelektualnim teškoćama hodočastili su u Nacionalno svetišta sv. Josipa u Karlovcu. Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić proglasio je 19. ožujka ove godine godinu svetog Josipa, koja traje do 19. ožujka 2018. godine te je ovo bila odlična prilika za posjetiti sv. Josipa. Učenici sa svojim učiteljima i vjeroučiteljicom došli su u svetište gdje su ih srdačno dočekali mons. Antun Sente, ml., rektor svetišta i župni vikar, Vlado Mikšić.

Župni vikar, Vlado Mikšić pokazao nam je svetište te ukazao da je svetište nastalo 1987. godine  zbog vjernosti i stoljetnog čašćenja sv. Josipa koji je ujedno zaštitnik Hrvatskog sabora i nebeski zaštitnik Domovine. Ispričao nam je tko je bio sv. Josip i zašto nam je on od velike važnosti. Zatim smo slavili Euharistiju gdje smo svi zajedno bili sudionici slavlja. Nakon Svete mise, u vjeronaučnoj dvorani okrijepili smo se hranom i kavom koju nam je domaćin pripremio.

Okrijepljeni i osvježeni krenuli smo prema Aquatici - slatkovodnom akvariju Karlovac. Slatkovodni akvarij je mjesto gdje smo vidjeli prirodno bogatstvo hrvatskih slatkih voda. Također, akvarij predstavlja floru i faunu hrvatskih rijeka i jezera, geološku prošlost, tradicijsku kulturu i povijest četiriju karlovačkih rijeka. Vidjeli smo bogatstvo života u rijekama i jezerima, odnosno primjerke više od stotinu slatkovodnih ribljih vrsta, od čega 40-tak endemskih.

Puni novih iskustava i sadržaja krenuli smo put Zagreba, put svojih kuća. 

Opširnije:HODOČAŠĆE SV. JOSIPU U KARLOVAC

3135934
DanasDanas2979
JučerJučer5149
Ovaj mjesecOvaj mjesec100000
Najviše 11-08-2019 : 6572
3Dot234Dot210Dot89
Logirani Korisnici 0
Gosti 42