eKupi organizira blagdansko humanitarno darivanje odraslih korisnika Centra za autizam

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, najveća internet trgovina u Hrvatskoj organizirala je darivanje 111 korisnika Centra za autizam u Zagrebu. Zajedno sa sponzorima i svim ljudima dobre volje, uljepšat će blagdane korisnicima Centra za autizam i obradovati ih poklonima koje su sami poželjeli.

Zagreb, 15. studenog 2018. godine - eKupi internet trgovina pokrenula je zajednički humanitarni projekt darivanja odraslih korisnika Centra za autizam naziva "Sreća je veća uz darivanje". Projekt traje od 14.11.2018. do 9.12.2018. U projektu sudjeluju brojni sponzori, sve zainteresirane osobe koje ovih blagdana žele učiniti dobro djelo, internet trgovina eKupi i Centar za autizam u Zagrebu.

Korisnici centra, prema kojima je ovaj projekt usmjeren, su odrasle osobe s poremećajima iz autističnog spektra te im se ovim projektom želi pomoći u njihovim svakodnevnim obvezama i razonodi kako bi im život u zajedničkim objektima bio što ugodniji i veseliji.

Kroz pisma predstavili su sebe i svoje želje, a eKupi internet trgovina osigurala je sve proizvode s njihovih popisa. Tako je omogućila svim zainteresiranim osobama da odaberu proizvode u eKupi internet trgovini te njihovom kupnjom sudjeluju u humanitarnoj akciji.

Sve proizvode koji u humanitarnoj akciji neće biti odabrani i donirani od strane kupaca, eKupi će donirati i dostaviti korisnicima Centra za autizam.

eKupi i Centar za autizam pozivaju sve zainteresirane da posjete eKupi internet trgovinu na: bit.ly/eKupi_Humanitarno_Darivanje, sudjeluju u humanitarnoj akciji i podijele sreću s drugima jer sreća je zaista veća kada se dijeli!

2001181
DanasDanas2777
JučerJučer4807
Ovaj mjesecOvaj mjesec94293
Najviše 03-07-2019 : 5165
52Dot201Dot27Dot211
Logirani Korisnici 0
Gosti 40