HUMANITARNA AKCIJA ZA CENTAR ZA AUTIZAM HURA 2017!

Direktor tvrtke Metroteka Siniša Prugovečki u suradnji s tvrtkom Implementacija snova pokrenuo je veliku humanitarnu akciju u korist Centra za autizam. U suradnji s ravnateljicom Centra Žarkom Klopotandogovoreno je da cilj akcije bude prikupljanje financijskih sredstava za nabavku komunikatora i tableta. Na poticaj gospođe Sanele Dropulić organizaciji akcije priključio se i Virtualni ženski poduzetnički centar. Gospodin Siniša Prugovečki uložio je mnogo truda u pripremu i provedbu akcije. Jedna od uzbudljivijih događaja bilo je snimanje promotivnog filma u kojoj su sudjelovali i naši učenici sa svojim učiteljima.

Najzabavniji dio ove humanitarne priče bila je nogometna utakmica u balonima. Natjecale su se ekipe Metroteke, Implementacije snova, Žene-poduzetnice, studentice Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta.

Trener ekipe poduzetnica bio je gospodin Ćiro Blažević.

Voditelj programa bio je gospodin Zlatan ZuhrićZuhra, ambasador autizma. Veliki doprinos dala je i naša operna diva, gospođa Ivanka Boljkovac, također ambasadorica autizma. Zahvaljujemo im što su se odazvali pozivu organizatora i priključili akciji.

Važnost cijele akcije prepoznala je i istaknula pročelnica Ureda za osobe s invaliditetom i socijalnu politiku grada Zagreba, gospođa Romana Galić.

Svima koji su sudjelovali u akciji zahvaljujemo na doprinosu. Vjerujemo da su im se svidjeli likovni radovi naših učenika koje smo im uručili u znak zahvalnosti i kao uspomenu  na veliki angažman i skrb o osobama s autizmom.

Posebno je lijepo bilo što su u utakmici uživali i polaznici našeg Centra, neki u pratnji osoblja ustanove, neki s roditeljima i članovima obitelji.

Raduje nas što je djeci i odraslim osobama s autizmom iskazana pozornost i briga za njihov komunikacijski razvoj. Krajnji rezultat akcije bit će preuzimanje komunikacijskih pomagala.

Radujemo se i zahvaljujemo!

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!

1581179
DanasDanas790
JučerJučer3525
Ovaj mjesecOvaj mjesec49749
Najviše 11-15-2018 : 3525
54Dot167Dot112Dot42
Logirani Korisnici 0
Gosti 24