Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

ZAVRŠNA FAZA PROJEKTA ITC 4 ASD KIDS

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Projekt u sklopu ERASMUS + programa ITC 4 ASD KIDS ulazi u svoju završnu fazu provedbe. Tijekom ove faze projekta provedene su i očekuju nas slijedeće aktivnosti:

•        evaluacija

•        diseminacija

•        europass mobilnost

•        završno izvješće

U srpnju su održane fokus grupe gdje su zajedno sa psihologinjom Katarinom Šimić kao moderatoricom grupe, prisustvovale sve sudionice mobilnosti. Fokus grupe su imale za cilj dobiti povratnu informaciju sudionika: zadovoljstvo cjelokupnim projektom, ostvarenje ciljeva, primjenjivost naučenog u njihovom radu i radu škole te preporuke za održivost projekta. Evaluacije je također provedan prije i nakon mobilnosti te u sklopu intervjua svakog sudionika s partnerima iz Target Autisma po završetku mobilnosti.

Diseminacije je planirana na stručnim aktivima, radio i TV emisijama te stručnim skupovima i kongresima.

28.09.2017. su održana predavanja u sklopu Centra za autizam gdje su sudionici mobilnosti imali mogućnost predstaviti svoje aktivnosti u pojedinim školama:

1.Billing Brook School

Ivana Majsec, prof.reh.. i Saša Kiš, mag.educ.reh.              

2. Greenfields Specialist  School for Communication

Ivana Sladić Kljajić, prof. psih. i Ana Melita Pokupec, prof.def.          

3.Northgate School Arts College

Velida Salihović, prof. fiz.kul. i Ana Grubeša, mag.educ.reh. 

4. Green Oaks Primary Academy

Dragana Mamić, dipl.def. i Radmila Amanović, prof.def.    

5. Kingsthorpe Grove Primary School

Sanja Šimek, prof.def. i Ivana Majsec, prof.reh. 

6. Kulturološke aktivnosti u Northamptonu i okolici

Ana Ružić, prof. def. i Sanja Aguila Munoz, prof.reh.

 

Svakom je sudioniku po završetku mobilnosti uručena potvrda (od Target Autisma) te europass mobilnosti.

Ovim putem želimo naglasiti koliko je aktivnost mobilnosti doprinijela osobnom, profesionalnom razvoju, a time i razvoju Centra za autizam. Osnovane su radne grupe koje će raditi na unaprijeđivanju profesionalne usluge kako bismo i dalje pružali učenicima i korisnicima s autizmom što bolje školovanje i skrb.

 

4219182
DanasDanas2558
JučerJučer2720
Ovaj mjesecOvaj mjesec11195
Najviše 05-29-2020 : 6158
34Dot204Dot176Dot125
Logirani Korisnici 0
Gosti 39