DAN AUTIZMA U KULTURNOM CENTRU DUBRAVA

Prijatelji i Partneri
"Život je ono što ti se događa dok ti radiš planove za život."
John Lennon

DAN AUTIZMA U KULTURNOM CENTRU DUBRAVA

Korisnička ocjena:  / 6
LošeNajbolje 

Kulturni centar Dubrava je povodom obilježavanja Svjetskog dana svijesti o autizmu zajedno s Centrom za autizam organizirao obilježavanje 1. travnja prije podne u svojim prostorima. Rezultat je to dugogodišnje suradnje i redovitog sudjelovanja korisnika Centra na prigodnim radionicama.

Za ovaj put Kulturni centar Dubrava organizirao je radionicu izrade uskrsnih čestitki za učenike Centra i donirao je krasnu predstavu „Povuci potegni“ koja je bila posebno organizirana za predškolce i mlađe osnovnoškolce Centra za autizam. Centar za autizam je priredio video predstavljanje osnovnoškolskog programa kroz prikaz oglednog sata, video prezentaciju života u životnim zajednicama u Jelkovcu i foto prezentaciju (plakatima) života odraslih korisnika u Centru za autizam. Ovo je bila jedinstvena prilika da roditelji mlađih korisnika upoznaju programe Centra za autizam i da zajedno sa cijelom obitelji pogledaju predstavu koja je bila vrlo lijepo prihvaćena od dječice. Ravnateljica Centra za autizam Žarka Klopotanpozdravila je prisutne i zahvalila se Kulturnom centru Dubrava na podršci i na obilježavanju Svjetskog dana svijesti u lokalnoj zajednici u kojoj djeluje veći dio Centra. Ivanka je pročitala prigodnu pjesmu „Ruke“ i zajedno s našom Viktorijom postavila prigodnu izložbu uradaka odraslih korisnika.

Zahvaljujemo se gospođi Maji Marohnić, višoj stručnoj suradnici za programe, akcije i manifestacije, koja je zajedno s našom socijalnom radnicom Sonjom Škrbić sve organizirala. 

 

 

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!

Galerija Slika i Radova

1093578
DanasDanas315
JučerJučer1025
Ovaj mjesecOvaj mjesec25347
Najviše 01-29-2018 : 2245
54Dot226Dot55Dot151
Logirani Korisnici 0
Gosti 43

Radovi učenika