Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Transformacija Centra za autizam - Okrugli stol

Korisnička ocjena:  / 4
LošeNajbolje 

    U organizaciji UNDP i Učilišta za obrazovanje odraslih - IDEM pristupilo se edukaciji djelatnika iz Centra za autizam za djelovanje u mobilnim stručnim timovima.

   Edukaciju je uspješno završilo 18 djelatnika. Svoje potvrdnice dobili su na okruglom stolu Transformacija Centra za autizam Zagreb koji je održan 16. travnja 2012. u prostorijama Ministarstva socijalne politike i mladih. I u toj je prigodi istaknuta velika važnost socijalnog i edukacijskog uključivanja učenika s poremećajem iz autističnog spektra u redovne odgojno-obrazovne ustanove, ali i stvaranju preduvjeta inkluzivnog školovanja.

    Neposredno prije, na 9. kongresu Saveza defektologa Hrvatske, koji je održan u Varaždinu od 12. do 14. travnja 2012. prezentiran je stručni rad voditeljice predškolskog i osnovno školskog programa Centra za autizam Žarke Klopotan i dr.sc. Jasmine Frey Škrinjar s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta pod naslovom "Evaluacija učinaka rada mobilnih stručnih timova za učenika s poremećajem iz autističnog spektra i s intelektualnim teškoćama u redovnim školama". U radu je posebno je istaknuta važnost i neophodnost stručne potpore učiteljima u redovnim školama koje pohađaju učenici s autizmom.
DSC00111 DSC00113

DSC00122

 


 

3860794
DanasDanas1083
JučerJučer6209
Ovaj mjesecOvaj mjesec1083
Najviše 03-22-2020 : 6840
3Dot235Dot30Dot155
Logirani Korisnici 0
Gosti 32