Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

X Smotra učeničkih zadruga

Korisnička ocjena:  / 10

 Učenička zadruga "Grana" ove je godine sudjelovala na X. Smotri učeničkih zadruga Grada Zagreba koja je održana 27. 4. 2012. u Osnovnoj školi Vukomerec.

Na Smotrama učeničkih zadruga sudjelujemo od 2009. kada je održana VII Smotra u OŠ  Vjenceslav Novak, VIII Smotra 2010. u OŠ  Oton Iveković, te IX Smotra 2011. u OŠ  Remete. Kao i svake godine i ove je izložen velik broj unikatnih, inovativnih i kreativnih izložaka učeničkih zadruga, stoga je osvojeno treće mjesto naše učeničke zadruge zavidan rezultat.

 

Ove godine predstavili smo rad naše nove sekcije Fuzija stakla. Praktični rad rezanja, odvajanja i slaganja stakla na Smotri su predstavili učenici Marijana Pavić i Silvestar Škofić u pratnji voditeljica Darinke Pinjuh i Ksenije Sambol.

                    Prosudbeno povjerenstvo broji pet članova i nihov je zadatak vrednovati:
-          Program rada, ustroj i razvijenost zadruge (kurikulum)
-          Ispravnost i urednost dokumentacije ( ljetopis, foto album, pravila zadruge, sastanci izvršnog odbora, stručna usavršavanja i edukacije voditelja sekcija)

-          Sadržajna potpunost, korektnost i preglednost tekstualnih izvješća (izvješće o radu i financijsko izvješće)
-          Kakvoća usmenog prikaza
-          Praktičan rad i vladanje radnim procesom popraćeno pismenim predloškom sa fazama postupka izrade
-          Odabir izložaka, njihov estetski izgled i izgled izložbenog prostora
-          Oplemenjivanje, uređenje i čuvanje okoliša kao i
-          Njegovanje narodne baštine kroz aktivnosti zadruge

Državna smotra učeničkih zadruga ove će se godine održati krajem listopada u Primoštenu.
Na Državnoj smotri svoj rad prezentiraju zadruge koje su postigle najbolje rezultate na županijskoj razini; to se u prvom redu odnosi na rezultate u tekućoj školskoj godini ali i na višegodišnja postignuća i rad zadruge.
Državna smotra nema natjecateljski karakter već je mjesto prezentacije svega najboljeg što imamo u učeničkim zadrugama Republike Hrvatske.
Evo i slika sa smotre...

DSC08336 DSC08337

DSC08342 DSC08345

DSC08350 DSC08453

DSC08446 DSC08452

DSC08457

 


 

Ako želite ostaviti komentar molimo Vas da se registrirate na stranicu.
Hvala!

3519773
DanasDanas903
JučerJučer4936
Ovaj mjesecOvaj mjesec100000
Najviše 01-13-2020 : 6522
34Dot229Dot131Dot116
Logirani Korisnici 0
Gosti 40