Autizam.hr upotrebljava neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Svoje odabire možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu web stranicu preko kontrola dostupnima na stranici Pravila privatnosti. Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Sveti Nikola

Korisnička ocjena:  / 1

Trala-lala-lala-la u školu nam je došao sveti Nikola!

Dobar stari Nikola nam je svakom učeniku donio prekrasne poklon pakete koje su mu pomogli nabaviti njegovi i naši prijatelji iz Diners CardClub kojima smo jako zahvalni. Osim poklon paketa naši prijatelji iz Diners CardCluba su poslali i svoje šarene rođendanske majice koje su naši učenici obukli i u kojima su pozirali za veselu zajedničku fotografiju.

Hvala Nikoli i njegovim Diners prijateljima!

Trala-lala-lala-la!!!!

Opširnije:Sveti Nikola

Međunarodna izložba sportskih fotografija ODLUČUJUĆI TRENUTAK 2019

Korisnička ocjena:  / 0

ODLUČUJUĆI TRENUTAK 2019. je naziv Međunarodne izložbe sportske fotografije koja se već 11 godina održava u Rijeci, u Galeriji Principij pod pokroviteljstvom Primorsko goranske županije, Hrvatske olimpijske akademije, Središnjeg državnog ureda za sport. Ove godine na natječaj se prijavilo 86 autora s 576 fotografija iz 12 hrvatskih  županija, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Austrije. Na izložbi je prikazano 55 djela 33 autora. Odabrane su 3 najbolje fotografije, dodjeljeno je 7 pohvala od čega jedna u kategoriji mladog autora, te najbolja fotografija u kategoriji  fair playa.

Centar je na natječaju zastupla Andrijana Đumlan-Cetin sa svoje 3 fotografije:

1) Dječaci i djevojčice jednako vole nogomet

2) Najbolja golmanica natjecanja

3) Mi volimo sport i natjecanja iako smo djeca s teškoćama

Treća njezina fotografija je ušla u 55 izbranih i bila predstavljena na istoj izložbi.

Prvu nagradu je odnijela autorica Nataša  Kupljenik s fotografijom "Snaga. "Drugu Manuel Angelini sa svojim triptihom "Trenerske brige", a treću Denis Peroš sa svojim "Startom". Nagradu za fair play je odnio Vladimir Dugandžić -"Sport i prijateljstvo". Pohvalu za mladog autora je dobila Lea Dugandžić "Golf sport".

Opširnije:Međunarodna izložba sportskih fotografija ODLUČUJUĆI TRENUTAK 2019

„BorAnka“ u našoj školi

Korisnička ocjena:  / 0

Potaknuti akcijom pošumljavanja opožarenih područja Dalmacije, pod pokroviteljstom Saveza izviđača Hrvatske, odlučili smo i mi dati svoj skromni doprinos. Održali smo radionicu „BorAnka“.  Nakon što smo saznali za akciju, kontaktirali smo Savez izviđača ,dobili Boralice- crne pastele izrađene od pepela izgorenog drveća i krenuli u sadnju virtualne šume Centra za autizam.

Opširnije:„BorAnka“ u našoj školi

Muridov kongres

Korisnička ocjena:  / 0
1. MURID - ov kongres na temu S.M.A.R.T. pristup u ranoj intervenciji odrzan je 25. i 26. listopada 2019.godine u Čakovcu. Na kongresu je sudjelovalo oko stotinjak sudionika iz cijele Hrvatske i iz Slovenije, a otvorila ga je predstavnica ministarsva zdravstva gda. Andrea Bičanić i gđa. Silvija Pucko direktorica Udruge. Kroz dva dana trajanja kongresa veliki broj predavanja održali su upravo MURID - ovi djelatnici kako bi nam prikazali njihov model rada kao jedinstven model u Hrvatskoj. Kroz dvadesetak predavanja tako smo mogli saznati više o S.M.A.R.T pristupu u edukacijsko - rehabilitacijskoj praksi, evaluaciji terapijskog procesa, timskom pristupu u radu, inicijalnoj procjeni i izradi programa,  radnom učinku i kompetenciji i njihovoj suradnji sa školama i vrtićima. Kroz dva dana svoja predavanja na temu "Probir kao temelj rane intervencije" i "Sveobuhvatni sustav podrške obiteljima: prilike i izazovi" su održale i profesorice na Edukacijskom - rehabilitacijskom fakultetu, doc.dr.sc. Liljana Pintarić Mlinac i prof.dr.sc.Anamarija Žic Ralić.

Opširnije:Muridov kongres

3246018
DanasDanas795
JučerJučer5125
Ovaj mjesecOvaj mjesec54665
Najviše 12-04-2019 : 6640
18Dot207Dot255Dot49
Logirani Korisnici 0
Gosti 42